Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
In & Out Infissi Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plase Plisse
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este un model potrivit pentu orice compartiment, fie usi sau ferestre chiar si pentru spatiile reduse. Pot fi realizate in varianta laterala 1Canat/2 Canate/ Reversibile sau verticala
Caracteristica fundamentala a acestor plase plisate este ca au plasa pliabila (laterala sau verticala). La acest tip de plasa nu sunt necesare cutia de colectare si sistemul cu arc de retur.
Plasa de tantari plisata este si ea un model in trend care se adapteaza perfect mediilor moderne deoarece iti permite sa pastrezi un stil rafinat.

Siguranta garantata!
Cu plasele de tantari plisate, nu veti avea infasurari bruste - operatiunile de deschidere si inchidere sunt complet sigure si controlate deoarece plasa poate fi deschisa si inchisa partial, apoi blocata in orice moment.

Usor de curatat!
Trebuie doar sa eliberati periodic ghidajul de reziduuri si praf cu un aspirator normal. Pentru a curata plasa, pur si simplu utilizati o carpa umeda pentru e a elibera plasa de praful infiltrat, facand intotdeauna posibila trecerea aerului.

Instalare rapida!
Este o operatiune cu adevarat simpla si rapida deoarece sunt realizate cu doar cateva componente din aluminiu de foarte buna calitate.

Sunt practice, confortabile, functionale, elegante si sigure, combinatia potrivita intre design si inovatie. Ele ocupa putin spatiu si nu constituie un obstacol pentru trecere.
Din Gura in Gura